case-eniro

I 2016 genopdagede 10 millioner i Norden værdien ved at handle lokalt.

case-eniro

[som vi gjorde i denne case]

Når man vil skabe en oplevelse af nærhed, må man investere noget af sig selv. Hvis en person skal åbne op og fortælle sin historie, skal du selv samtale – og holde kæft og lytte. Så det gjorde vi. Faktisk lyttede vi i 33.667 timer, når man ligger tiderne sammen for de 150 erhvervsinterviews, vi har haft i hele Norden i løbet af sommeren 2016. Og i hvilken anledning? 

Eniro havde bedt os om at udvikle en nordisk kampagne, der kunne få dig og mig og vores naboer til at genopdage, hvor værdifuldt det er, alt det, der er lige i nærheden – i det lokale kvarter!

Vi kunne havde sagt det, råbt det, boostet det ud, men vi valgte først og fremmest at lytte og dele oplevelsen ufiltreret og autentisk.

Så vi lyttede. Efter den gennemgående historie, som vi klippede sammen til film, efter anekdoter, slægtshistorier, hemmeligheder og pudsigheder, der kunne anvendes som trickere på Facebook. Og efter alt det, der ville involvere målgruppen på Instagram, YouTube og Eniros hjemmeside.

case-eniro

[Hvad vi har opdaget, og hvorfor det er værdifuldt]

0
Millioner så kampagnen i Skandinavien
50000
Interaktioner
0
Millioner så videoerne

Med nysgerrighed som afsæt og virkeligheden som kulisse skabte vi en people-driven kampagne, som målgruppen kunne lide. Ja, faktisk var de vilde med det i al beskedenhed.

Omkring 10 millioner i Norden har set kampagnen, mere end 200.000 har involveret sig aktivt, og filmene er set over 5 millioner gange.

Og vigtigst af alt. Kampagnen har styrket stoltheden blandt de lokale erhvervsdrivende, og kunderne har elsket den!

  • Josephine Bugtrup
    Josephine BugtrupStrategic Planner

    +45 25 39 04 61

case-eniro

Hej! Jeg var projektleder på denne opgave, så jeg har indsigten.

Så vil du vide mere om denne case eller om Patchwork, så giv mig et kald… eller skriv en mail. Uanset hvilken, så ser jeg frem til, at høre fra dig.

Smid en besked

Vi er formentlig ude for, at gøre verden til et bedre sted.. eller også er vi bare ude efter mere kaffe. Uanset, så smid os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Start typing and press Enter to search